Home training-ul – alternativa persoanelor ocupate

June 4, 2020

“Ai grijă de corpul tău. Este locul în care vei trăi toată viața.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În prezent, având în vedere și situația actuală, tot mai multe persoane s-au obișnuit să înlocuiască orele petrecute la sală, cu exercițiile fizice făcute acasă. Atât în perioada pandemiei, cât și după aceasta, obiceiul de a face sport în confortul propriului cămin este unul susținut pentru a combate sedentarismul, chiar dacă suntem de acord că antrenamentele coordonate de un antrenor personal sunt mai eficiente, iar beneficiile sunt indiscutabile.

 

Home training-ul este o alternativă potrivită celor ocupați, care au un program de muncă destul de încărcat. Poate că timpul nu îți mai permite ca după orele de lucru să mergi la sala de fitness sau vrei doar să petreci mai mult timp alături de membrii familiei. Totuși, ești preocupat de propria imagine și te interesează să adopți sau să menții un stil de viață sănătos, astfel alegi să execuți antrenamente pentru acasă.

 

Echipa XShape Studio este alături de voi, așa încât am pregătit un program de 12 antrenamente ce cuprinde exerciții fizice acasă, concepute de antrenori cu o vastă experiență în domeniul sportiv și certificări ISSA. Programul “Resize your body” este dedicat tuturor celor ce își doresc să piardă în greutate sau persoanelor ce vor să-și tonifieze musculatura.

 

Exercițiile ce fac parte din componența programului, nu necesită utilizarea accesoriilor suplimentare pentru fitness. Veste bună! Le puteți executa oriunde și în orice moment al zilei.

 

De asemenea, antrenamentul poate fi parcurs atât de cei ce sunt obișnuiți cu sportul, dar și de către cei ce vor să înceapă acum să se antreneze. Singura diferență este reprezentată de timpul de execuție ales, acesta va fi în conformitate cu nivelul de pregătire al persoanei.

 

Printre avantajele antrenamentelor făcute acasă se numără și motivația pe care ți-o oferă partenerul, în cazul în care faceți sport împreună. Dacă obișnuiai să fii tipul sedentar, acasă îți poți descoperi alte laturi și calități fizice, iar home training-ul va deveni o activitate ce îți va provoca dependență.

 

Tu ce pași faci pentru a avea corpul mult dorit?

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 25, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

0743.596.113

Strada Muresului 45 (Strada Târnavelor, nr. 47A) 

Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Romania

  • Facebook
  • Pinterest

©2018 by XShape Studio